Yritys, etsitkö osaajia? Tarjoamme käyttöösi kansainvälisen kumppaniverkostomme sekä osaajapankkimme, joiden avulla löydät osaajia erilaisiin tarpeisiin.

Kumppaneillamme ja meillä on verkostot useisiin Euroopan maihin, Lähi-itään, Kaakkois-Aasiaan, Intiaan, ja muihin Keski-Aasian maihin sekä Latinalaiseen Amerikkaan.

Välitämme osaajia suoraan työllistäviin yrityksiin sekä henkilöstöpalvelualan toimijoille. Rekrytoinnin lisäksi varmistamme sujuvan relokaation ja tarjoamme osaajalle hyvät valmiudet asettua Suomeen pidemmäksikin aikaa. Hinnoittelumme on kertakorvausmalli.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme työssä viihtyviä, osaavia ja motivoituneita tekijöitä, joilla on aito halu vakiinnuttaa paikkansa suomalaisilla työmarkkinoilla

Liiketoimintamme ytimessä ovat ihmiset ja uskomme että rehellinen ja läpinäkyvä rekrytointiprosessi, onnistunut asettautuminen sekä panostaminen kansainvälisen osaajan valmiuksiin kotoutua tuottaa osaavamman ja sitoutuneemman työntekijän, jolla on halu asua Suomessa ja maksaa veroja Suomeen.

Rekrytointipalveluitamme ovat:

Osaajien etsintä

Etsimme osaajia sekä osaajapankistamme että kumppaneidemme kautta. Kumppaniverkostomme kattaa kymmeniä eri maita ja perustuu luottamuksellisuuteen.

Osaajien rekrytointi

Suodatamme osaajat ja esittelemme soveltuvat kandidaatit asiakkaillemme ja autamme sopimuksissa. Asiakkaiden tarpeiden määrittely on keskeinen osa prosessiamme.

Relokaatiopalvelut

Hoidamme kaiken tarpeellisen muuttoon ja asettautumiseen liittyen sekä tarjoamme osaajalle kattavan alkuvaiheen informaation sekä varmistamme työnteon edellytykset.

Koulutuspalvelut

Räätälöimme osaajille tarpeen mukaista kieli- tai pätevöitymiskoulutusta yhteistyökumppaneidemme kanssa sekä valmennamme työyhteisöjä kansainvälisyyteen.

Kilpailu osaajista on globaalia ja osaajia saapuu Suomeen aina vain kauempaa. Kilpailijamaat ovat monella mittarilla Suomea edellä tässä kilpailussa, joka kovenee vuosi vuodelta. Suomen vahvuudeksi luetaan hyvät työolosuhteet (työelämälaatu), turvallisuus ja elämänlaatu. Onnistunut rekrytointi ja asettautuminen ovat tekijöitä, jotka lisäävät koettua työelämälaatua!

Tehdäänkö yhteistyötä?

Hinnoittelumme on selkeä kertahinta. Esikarsimme ja haastattelemme kandidaatit kattavasti ja suosittelemme sopivat asiakasyrityksellemme. Työntekijä maksaa osan relokaatiopalvelustaan itse, mikä sitouttaa työntekijää muuttoon ja työllistymiseen. Verkostoillamme on pitkä kokemus eri maiden työmarkkinoista sekä keinot varmistaa rekrytoinnin eettisyys koko rekrytointiketjussa. Toimintamme keskiössä on ihminen ja yrityksemme perustajista yli puolet ovat Suomeen muuttaneita ja Suomessa menestyksekkäästi uraa tehneitä – Tunnemme Suomessa menestymisen avaimet ja haluamme mahdollistaa menestymisen myös muille!