Ponte luo siltoja yksilöiden, yritysten ja yhteiskuntien välille.

Tunnistamme tosiasiat

”Suomi tarvitsee ulkomaista työvoimaa, olemme globaalissa kilpailussa kaukana kärjestä ja kotoutuakseen Suomeen osaajat tarvitsevat asettautumiseen ja kotoutumiseen liittyviä palveluita”.

Emme ole asian kanssa tekemisissä ensimmäistä kertaa, sillä tarinan taustalla ovat paitsi kokemuksemme Suomeen muuttamisesta myös osakkaidemme pitkät työurat mm. TE-hallinnossa, vientiyrityksissä, Maahanmuuttovirastossa sekä Kunnallishallinnossa kotouttamisasioiden äärellä.

Olemme hieman harmissamme siitä, että keskustelu maahanmuutosta kääntyy aina pois työperäisistä muuttajista, sillä tiedämme, ettei Suomi ole enää monenkaan tulijan ykkösvaihtoehto, vaan kilpailemme globaalisti tulijoista ja työperäisille muuttajille suunnatut palvelut ja niiden kehittäminen ansaitsee olla enemmän esillä. Kysehän on elintärkeästä asiasta. Tälle ja seuraaville arvoille perustamme yhteistyömme.

Asiantuntemus

Työntekijöillämme on vuosikymmenten kokemus maahantulon prosesseista..

Luottamuksellisuus

Muuttaminen herättää tunteita, joskus pelkoja. Rakennamme luottamusta.

Holistisuus

Emme näe vain työntekijää, näemme ihmisen, joka haluaa asettua ja kotoutua.

Pitkäjänteisyys

Onnistunut asettautumisen ja kotoutumisen alku vahvistaa sitoutumista.

Olemme Ponte

Yrityksemme on kuuden pitkään asettautumisen ja maahanmuuton parissa toimineen asiantuntijan perustama. Tarjoamme aina parasta saatavilla olevaa tietoa ja haluamme ymmärtää asiakkaidemme yksilölliset tilanteet ja tarpeet. Haluamme ansaita luottamuksesi ja olla sen arvoisia.

Mikäli haluat tutustua meihin myös pintaa syvemmältä, vieraile blogisivullamme, verkostoidu meihin linkkarissa tai lue epävirallisemmat henkilökuvamme alta.

Tiimimme

Fia

Founder

Fia on asettautumisen asiantuntija, jolla on monipuolisesti kokemusta maahanmuuton prosesseista TE-hallinnossa, kunnissa sekä yhdistystoiminnasta.

Tuomas

Founder

Tuomas on asettautumisen asiantuntija, jolla on monipuolisesti kokemusta maahanmuuton prosesseista kunnissa, valtiolla ja järjestöissä.

Terhi

Founder

Terhi on markkinointiin erikoistunut asettautumisasiantuntijamme, jolla on kokemusta erityisesti ulkomaisten osaajien houkuttelusta sekä paluumuuttamisesta.

Manar

Founder

Manar vastaa visuaalisesta puolesta ja kehittää palveluprosesseja. Hänellä on myös kokemusta Suomeen muuttamisesta ja työstä maahan muuttaneiden parissa.

Ajatuksiamme Ponte blogi